Ny rå Roadster fra Harley-Davidson

MY16.5 Campaign– Siden lanceringen i 1957 har Harley-Davidson Sportster hele tiden været i stand til at forny sig, og Roadster er et nyt kapitel i den historie, forklarer Brad Richards, Harley-Davidson Director of Styling i forbindelse med lanceringen af Sportster-seriens nyeste model.

– Vi har set, hvordan vores kunder har taget Sportster-modellerne til sig på mange forskellige måder. Roadster har et muskuløst look, og vi er gået efter at skabe en Sportster, der giver en suveræn køreoplevelse med en rigtig god kontakt mellem kører og vej.

Den nye Roadster-model, som er med i Harley-Davidson’s aktuelle “Live Your Legend”-kampagne, er blevet en del af Dark Custom-sortimentet med minimalistisk design inspireret af klassiske racermotorcykler kombineret med input fra tidens rå custom-cykler – og med en profil, der minder om racer- og Sportster-maskiner fra 1950’erne og 1960’erne.

– Det var vores ønske at give Roadster DNA fra de kraftige KHR-modeller fra midten af 50’erne og de efterfølgende Sportsters til drag-kørsel. Disse motorcykler havde afkortede skærme, en lille tank og var strippet ned til det helt basale med al fokus på ydeevne, fortæller Richards.

Harley’s nye Roadster står i ny minimalistisk stil med Sportster-seriens første upside down-gaffel og nydesignede fælge – 19”-forhjul, 18”-baghjul og 5-egede splitfælge i støbt aluminium, som er specifikt skabt til Roadster-modellen. Den luftkølede V2-motor på 1200 kubik leverer masser af moment i hele mellemområdet. Prisen er 214.900 kr.

Annonce

Annonce

Screenshot