Nyt motorcykelrejseselskab ser dagens lys

Viking Motorcycle Tours er navnet på et helt nyt rejseselskab for folk med hang til motorcykelrejser. Selskabet er startet af et par af motorcykelrejsebranchens mest erfarne rejseledere, Bent Jensen og Klaus Høegh, der i mange år har været turguider på utallige motorcykelrejser i USA.  

Viking Motorcycle Tours tilbyder deres gæster, hvad de selv kalder Danmarks bedste priser på motorcykelrejser til USA, netop fordi de gennem årene har fået knyttet mange kontakter i det store land, som gør at de kan levere de helt rigtige priser.

– Efter de mange år som turguider syntes vi, at tiden nu var inde til at starte vores eget rejseselskab for folk med lyst til at rejse på motorcykel. Vi har på vores mange ture fået et stort kendskab til, hvad der er værd at se i det store land, og ud fra det har vi lavet vores ture, så de inkluderer flest mulige af USA’s fantastiske attraktioner, fortæller Bent Jensen.

Viking Motorcycle Tours forventer i 2018 at arrangere seks motorcykelture i USA og en i Europa.

– Vores ture kommer til at inkludere nogle af USA’s mest spændende byer, den storslåede natur, endeløse veje, varmen, bjergene og ørkenerne – alt det, som gør USA til det skønneste land at være på motorcykelferie i, siger Bent Jensen.

De nye rejsearrangørers mål i fremtiden er, at udvide rejseprogrammet betragteligt, og de har desuden planer om at arrangere Kør Selv-ferier for folk, som gerne vil udforske USA på egen hånd.

Yderligere information fås på www.vikingmotorcycletours.dk eller tlf. 71 71 36 71.

Annonce

Annonce