På lørdag er der Yamaha’er på Bakken

Bakken Yamaha 2014Motorcykler og Dyrehavsbakken hører sammen – fordi sæsonåbningen og -lukningen af forlystelsesparken nord for København markeres med et mc-optog, og fordi mange motorcyklister benytter Bakken som udflugtsmål sæsonen igennem. På lørdag den 26. april omdannes Bakken til en sand motor-udstilling, når Yamaha-forhandlere på Sjælland og klubber landet over i samarbejde med Bakken byder velkommen til ”Yamaha på Bakken 2014”.

Arrangementet starter allerede først på formiddagen, hvor publikum kan prøvekøre de helt nye 2014-modeller. Der er ligefrem Danmarkspremiere på nyheden Yamaha XTZ1200AE Super Ténéré, men man kan også få en smagsprøve på MT-07, MT-09, XV950R Bolt, XV1300 Stryker og scooteren X-MAX. Prøvekørslerne foregår på en afmærket bane uden for Bakken. Der vil desuden være mulighed for prøvekørsel af Yamaha-børnecrossere.

Kl. 13 stiger Pjerrot på en af motorcyklerne og kører i spidsen for de andre i optog ad forlystelsesparkens gader og stræder, indtil optpget stopper ved Friluftsscenen. Her bliver de mange maskiner udstillet resten af eftermiddagen sammen med Yamaha’s øvrige motorcykler, scootere, bådmotorer, ATV, Hi-Fi og vandscootere. Bridgestone Dæk er desuden på pletten med en udstilling af motorcykeldæk.

Andre steder rundt omkring på Bakken udstiller en række af landets Yamaha-klubber. Bl.a. kan man få en snak med Vmax Club Danmark, Virago Danmark, Vmax klub, Yamaha Custom Club Danmark, Yamaha XS 650 Klub Danmark og FJ Club Danmark.

Under ”Yamaha på Bakken 2014”-træffet trækkes der lod om en Yamaha PW50 til en værdi af 10.000 kr., men man kan også vinde en Yamaha-løbecykel og andet Yamaha-udstyr. Vinderne trækkes om eftermiddagen.

Annonce

Annonce