Reas første gademotorcykel er en retro-Kawa

Foto: Pacemater, Steven Davison

For kort tid siden erhvervede 34-årige Jonathan Rea sig omsider et kørekort til motorcykel. Ikke for tidligt, kan man sige, men Kawasaki’s 6-foldige Superbike-verdensmester har haft travlt med andre ting de seneste mange år. 

Nu er det så blevet tid at vælge sig en motorcykel, og den 34-årige nordirer var ikke i tvivl om, at det skulle være retro-sportsmaskinen Z 900 RS.

– Jeg er så heldig at få al min fartlyst styret på vores KRT Ninja ZX-10RR. Z 900 RS passer virkelig godt til det liv, jeg fører, når jeg ikke er på racerbanerne. Den har ry for at have en virkelig smidig motor og være nem at håndtere i byen, og samtidig er den smart og super cool, siger Rea.

– Med passagersæden kan jeg tage min kone Tarsh med på søndagsture og få en kop kaffe, og jeg ved, at hun glæder sig til endelig at kunne gøre mig selskab på en motorcykel.

– Jeg har haft masser af terrængående motorcykler, men dette er min første landevejscykel nogensinde, og jeg vidste med det samme, hvilken farvekombination jeg ville have, sort med grønne og sølvstafferinger. De er super populære, men min lokale forhandler, Coleraine Kawasaki, fandt en til mig, og den ser endnu bedre ud live end på billeder.

– Jeg startede min Superbike-rejse med Kawasaki i 2015. Nu har jeg mit mc-kørekort, en helt ny Z 900 RS, og jeg er medlem af Club Kawasaki sammen med masser af andre, der køber en ny motorcykelcykel hvert år.

– Med hensyn til de livsmål, jeg satte mig, er dette endnu en kryds, og allerede nyder jeg virkelig forskellen og friheden, som en motorcykel giver i forhold til en bil. Som de siger hos Kawasaki “Let the Good Times Roll”.

Image credit: Stephen Davison – Pacemaker Photography

Annonce

Annonce