Supersport-VM: Simon Jespersen til start på Magny-Cours og Catalunya

2021 FIM Superbike World Championship, Round 06, WorldSSP, Navarra, Spain, August 20-22, 2021

Efter wildcard-starter ved Supersport-VM på Estoril og på Donington tidligere i år får Simon Jespersen nu igen mulighed for at stille op mod verdens bedste. Kallio Racing har tilbudt danskeren start på Magny-Cours i Frankring den 10.-11. september og ved Catalunya-afdelingen den 24.-25. september.

I maj sad Simon på Estoril i Portugal ind for Kallio-teamets Patrick Hobelsberger, som forsøgte at køre med de skader, han havde pådraget sig ved et lokalt arrangement på Slovakia Ring et par uger forinden. Uden forudgående træning hoppede Jespersen direkte ind i tidtagningen, kørte en 13.-plads og 3 VM-point hjem i løb 1 og var på vej til en mulig podieplacering i løb 2, da en kollision med Nicolò Bulega satte ham ud af spillet på løbets sidste omgange.

Denne gang er det hollænderen Sander Kroeze og efterfølgeren Steven Odendaal fra Sydafrika, som Simon tager pladsen for.

Simon har økonomien på plads for deltagelse på Magny-Cours, men mangler stadig en del af budgettet til Barcelona-løbet. Hvis du vil give et bidrag til danskerens VM-deltagelse i Spanien, kan det ske på MobilePay 1036ue.

Løbene kan ses på Eurosport 2 og Discovery Plus.

Annonce

Annonce