Suzuki-importør C. Reinhardt a/s sælger Enghave Motor til butikschefen

Tidligere butikschef hos Enghave Motor A/S, Johan Simony, har købt og overtaget Enghave Motor pr. 1. januar 2017 og stiftet Enghave Motor – Suzuki Center København ApS.

– Johan startede i marts 2003 som sælger og blev efter få år butikschef i Enghave Motor A/S. Johan er derfor ikke bare en rutineret sælger, men også en erfaren leder. Han har på den baggrund opbygget et solidt kendskab til branchen, ligesom han har serviceret en bred vifte af kunder, herunder en lang række samarbejdspartnere i branchen, fortæller C. Reinhardt’s direktør, Jesper Reinhardt.

– Vi har haft en lang og god dialog med Johan omkring købet af Enghave Motor, og det hele faldt endegyldigt på plads ultimo 2016. Jeg er personligt meget glad og tilfreds med at det blev Johan, der overtager ejerskabet og dermed bringer Enghave Motor-ånden videre. Kemien skal være der, og vi har været meget optaget af, at finde en type, som ikke kun er dygtig til at drive forretning og samarbejde, men som også besidder de rette menneskelige og ledelsesmæssige kvaliteter. Det er derfor med stor glæde, at vi overlader roret til Johan. Han er en enorm kapacitet, og vi vil få stor gavn af ikke bare hans høje faglige kompetencer, men også hans viden om branchen og passion for den, siger Jesper Reinhardt.

For Johan Simony er der tale om et stort spring, men han er klar til udfordringen:

– Jeg er kommet til et sted i min karriere, hvor jeg har stor lyst til at prøve noget andet. Jeg vil prøve at være min egen chef, og det er ingen tilfældighed, at mit valg faldt på Enghave Motor og Suzuki. Det er en særdeles spændende, innovativ og udviklende branche, som jeg ser frem til at være en aldeles aktiv del af som selvstændig.

Efter 85 gode og spændende år på Enghavevej i hjertet af København, har Johan valgt at flytte butikken til nye og moderne lokaler i Taastrup. Johan tror og håber på, at nye som gamle kunder vil følge dem fra Vesterbro til Taastrup.

Den nye indehaver af Enghave Motor og hans medarbejdere ser frem til at tage imod leverandører, kunder, familie og venner til åbningsreception fredag den 10. februar 2017, kl. 12.00-19.00 i de nye lokaler på Roskildevej 316, 2630 Taastrup.

Annonce

Annonce