Suzuki ruster sig til 2022: Nye modeller og nye forhandlere

Suzuki er klar med flere nye motorcykler i år. Efter præsentationen af den genfødte Hayabusa sidste år er det japanske mærke måske ved at finde tilbage til fordums storhed fra 90’erne og 00’erne.

Med tre helt nye modeller såsom GSX-S 950, GSX-S 1000 og ikke mindst GSX-S 1000 GT ser det ud til, at der blæser nye vinde fra Suzuki’s base i Hamamatsu. Men det er ikke kun modelprogrammet der udvides i år – Suzuki MC Danmark øger også antallet af forhandlere.

– Vi er klar til at få endnu flere Suzuki’er ud at køre på de danske veje i 2022 og øger derfor forhandlerstaben pr. 1. februar, siger Motor Divisions manager hos C. Reinhardt A/S, Jens Stillenmunkes, der samtidig afslører, at Mulvad MC i Bramming er en af de nye forhandlere.

Klaus Mulvad, Mulvad MC, og Jens Stillenmunkes, Suzuki-importør C. Reinhardt A/S, ryster hånd på det nye Suzuki-samarbejde.

– Vi har i længere tid ønsket en forhandler i Sydvestjylland. Med Mulvad MC, som ejes og drives af Klaus og Rie, har vi fundet et godt match til vores Suzuki-motorcykler. Klaus har drevet Mulvad MC i flere år, hvor han har specialiseret sig på handel med brugte motorcykler samt service på flere mærker. Derfor er det med det øgede salg nærlæggende, at Mulvad MC vil tage skridtet videre og starte forhandlingen af et autoriseret mærke. Vi er glade for, at vi sammen med Mulvad MC igen kan tilbyde salg og service af nye SUZUKI motorcykler i område. Vi glæder os og ser frem til samarbejdet, siger Jens Stillenmunkes, og springer til Kærsgaard Motorservice i Slagelse, som også bliver Suzuki-forhandler i år.

Mike Kærsgaard, Kærsgaards Motorservice, bliver ny Suzuki-forhandler i Slagelse.

– Vi har igennem længere tid fulgt Mikes (ejer af Kærsgaard Motorservice) udvikling og set, hvordan det er lykkedes ham og hans team at opbygge en rigtig flot og tidssvarende motorcykelbutik i Slagelse. Mikes fortid i motocross og hans professionelle tilgang til tingene har tydeligt vist os, at Kærsgaard Motorservice er en forhandler, som har ambitioner om mere i fremtiden. Vi er stolte af, at Kærsgaard bliver en del af Suzuki-teamet og ser frem til sammen at kunne videreudvikle Kærsgaard Motorservice mange år frem.

Med JJ Motorservice er Suzuki-forhandlingen tilbage i Randers. Stillenmunkes ønsker Jonas Jørgensen tillykke.

Blandt de nye Suzuki-forhandlere er også JJ Motorcykler i Randers, der ifølge Jens Stillenmunkes altid har været en stor Suzuki-by.

– Historisk har vi altid solgt rigtigt godt med motorcykler i og omkring Randers. Derfor er det helt naturligt, at vi gennem flere år har ønsket at få en ny Suzuki-forhandler i byen. Det er derfor glædeligt, at vi med Jonas, som vi kender tilbage fra hans læretid, får en ny forhandler i Randers, som vil være med til at sælge og servicere nye Suzuki’er. Vi er overbeviste om, at Jonas med sin tekniske baggrund vil have et godt fundament til at udvikle JJ Motorcykler til en ny stor og stærk motorcykelbutik i Randers. Det bliver spændende at være med i udviklingen, og vi ser frem til et godt samarbejde, slutter Jens Stillenmunkes.

Annonce

Annonce