Tirsgaard-Møller Academy Racing høster før tid

Tirsgaard Moller RacingDet nyetablerede mini/supermotard-team, Tirsgaard-Møller Academy Racing, har i den forgangne weekend været på pokalhøst i det nordjyske. Teamet ankom til gokartbanen i Thy lørdag morgen efter en frisk morgen tur (til bageren efter basser) og var topklar til at dominere. Teamets førstekører Michael Møller Pedersen, som netop er hjemvendt fra Superbike-EM løb i Spanien, placerede sig suværent i top 3 i klassen MiniMotard Open under tidtagning. Han brugte dog sin store internationale erfaring, og sluttede dagens løb som nummer to ud af de i alt tre deltagere.

Der blev arbejdet meget med Michaels cykel gennem dagen, og man endte med et meget aggressivt setup på fronten, hvilket resulterede i dette flotte resultat. Det nyeste medlem af teamet, tidligere elite scooter-racerkører, Anders Tirsgaard var også med på banen i Thy. Anders ankom lørdag med kæresten Thea, uden intentioner om at deltage i dette “amatørløb” (citat Anders). Efter at have set dette tosseri på banen stå på i et par timer, købte Anders på stedet en Supermotard, kørte ud på banen og overskyggede fuldstændig klassens ellers meget velkørende og ultra skarpe Frank Pedersen. Kort sagt – de fik støv, og Anders tog pokalen med ét-tallet med hjem.

Simon Tirsgaard, teamets pauseklovn, dominerede ligeledes Supermotard A-klassen. En pølsemix til frokost gav ham lige de ekstra korn i sækken som gjorde det muligt at gå ekstra spidst ind i svingene. Han måtte imidlertid kompensere for vægtforøgelsen ved at montere brugte dæk til tidtagningen og faktisk også hoppe ind på langsiden. Dette blev dog lidt kompliceret grundet hans manglende erfaring fra motocross. Danmarks hurtigste Simon endte med at køre et taktisk løb, hvor han forøgede afstanden til konkurrenterne med 25 sekunder pr. omgang, og ligefrem jagtede omgangskørerne. Simon var så opsat på at dominere, at han også efter det ternede flag ville kvittere med en sejrs-wheelie, som sendte mand og maskine direkte igennem banens metalhegn.

Annonce

Annonce

Screenshot