TMP indstiller distribution af Piaggio’s 2-hjulere – men fortsætter med de 3-hjulede

En epoke slutter, når TMP ved årets udgang stopper som distributør af Piaggio’s 2-hjulede program, hvilket vil sige Aprilia, Derbi, Gilera, Moto Guzzi og Vespa. Nyheden kommer fra den mangeårige italiener-importør i dag.

– Vi startede for mange år siden samarbejdet med Piaggio Group med introduktionen af Aprilia scootere i 1993, og mange slag er slået siden da, fortæller Thomas Møller Pedersen.

– Gennem det meste af året har der været store problemer med leverancer fra Piaggio. På grund af Corona-nedlukning har Piaggio en meget stor manko af køretøjer, og de har ikke været i stand til at levere de bestilte enheder. Eller give os udsigt til, hvornår vi vil modtage det, som er i restordre. 

Summen af svigtende leverancer fra Piaggio – samt udsigten til, at alle de populære E4-modeller udgår af knallertprogrammet efter 2020, gør at TMP ikke længere ser et bæredygtigt forretningsgrundlag i fortsat at være Piaggio Group 2-hjuls-distributør i Danmark.

– Det er vemodigt at tage dette skridt, men vi føler alle her hos TMP, at det er den rigtige beslutning at indstille distributionen af Piaggio’s 2-hjuls-program, lyder det fra Thomas Møller Pedersen.

TMP sælger i de kommende måneder ud af deres restlager, men de vil fortsat levere reservedele og udstyr. Håndtering af reklamationer vil dog løbende overgå til ny distributør. Hvem dette bliver, vides endnu ikke, men TMP vil melde det ud, så snart der er noget konkret at fortælle.

Importvirksomheden i Glyngøre vil fortsat stå for distributionen af Piaggio’s 3-hjulede APE 50 i Skandinavien. De vil også fremover ombygge APE 50 til diverse “Street Concept”-formål såsom kaffebiler, pizzabiler, kølebiler m.m, og her kan man se frem til, at APE50 i 2021 introduceres med el-motor.

Apropopos el-drift så fortsætter TMP også med deres Green Line-program, der rummer en lang række eldrevne køretøjer på to, tre og fire hjul. Vespa Eletricca, smart-scootere fra NIU samt dirtbikes fra Sur-Ron suppleres af el-modeller fra Cicli MBM, som siden starten af 80’erne har produceret et stort program af kvalitetscykler i italiensk design – både som traditionelle ”Panini-knallerter” og senest også en række flotte elcykler. Disse vil snart kunne ses på www.ciclimbm.dk

Annonce

Annonce