To nye Ducati’er: Scrambler 1100 Tribute PRO og Scrambler Urban Motard

I andet afsnit af Ducati World Premiere afslører italienerne nu 2022-nyhederne Scrambler 1100 Tribute PRO og Scrambler Urban Motard. 

De to nye Scrambler-modeller har hver deres profil: Scrambler Urban Motard har et design, der sigter på yngre fans af Bologna-fabrikkens retro-serie, mens Scrambler 1100 Tribute PRO er skabt som en hyldest til den luftkølede V2-motor, som for 50 år siden blev introduceret på en Ducati. 

Scrambler Urban Motard drives af en bredt trækkende og brugervenlig 803 kubik V2-motor, som yder 73 hk. Stilen er rendyrket motard med 17” egerhjul, fladt sæde og høj forskærm. Og fremtoningen, som mikser stil, storby og sjov i svingene, understreges af lakeringen, hvor Centro Stile Ducati kombinerer farverne Star White Silk og Ducati GP ’19 Red i en rå grafik, som er inspireret af storbygraffiti.

Mere klassisk stil og endnu mere punch er der i Scrambler 1100 Tribute PRO’s 1079 kubik V2’er med 86 hk og et generøst drejningsmoment på 90,2 Nm allerede ved 4750 o/m. De solide kræfter formidles via tre køreprogrammer, som standard med tre køreprogrammer, der kombinerer forskellige motorkarakterer med forskellige niveauer af traction control.

1100 Tribute PRO byder på old school Scrambler-stil med sin lakering i klassisk “Giallo Ocra”-lakering, det oprindelige Ducati-logo designet af Giugiaro, den dobbelte oplagte udstødning i højre side og det brune sæde med synlige stikninger. Også her rulles der på egerhjul – foran med to bremseskiver for at matche den ekstra motorkraft. Kurve-ABS er fortsat standard på alle Scrambler-modeller.

Urban Motard føjer sig til Scrambler 800-modellerne Scrambler Icon, Scrambler Icon Dark, Scrambler Nightshift og Scrambler Desert Sled. Den store Scrambler-serie rummer foruden Scrambler 1100 Tribute PRO modellerne Scrambler 1100 Dark PRO og Scrambler 1100 Sport PRO. Alle fås også i 48 hk-udgave til jer med A2-kørekort.

De to Scrambler-nyheder ventes at være hos forhandlerne i november.

Annonce

Annonce