Trods TT-aflysning: Arai præsenterer RX-7V Isle of Man TT Limited Edition

Årets Isle of Man TT er aflyst grundet Coronavirus-pandemien, men selv om brølet af racermotorcykler ikke vil brede sig fra Bray Hill denne sommer, så er der ét element fra det legendariske løb, vi ikke behøver undvære: Arai lancerer deres 2020-udgave Isle of Man TT Limited Edition RX-7V som planlagt.

Arai har truffet denne beslutning for at ære TT-ånden, selv om løbet ikke køres – og for at glæde de mange Isle of Man-aficionados, der ser frem til det nye hjelmdesign hvert år. 

– Dette er udfordrende tider, og sommetider må sport vige for større ting i livet. Vi havde virkelig set frem til at afsløre årets Isle of Man TT Limited Edition RX-7V fredag ​​den 27. marts på Isle of Man sammen med Michael Dunlop og Steve Plater. Men sådan skulle det ikke være. For os alle på Arai er TT’et en ganske speciel begivenhed, og vi engagerer os fuldstændigt både i forhold til kørere og fans. Det er også grunden til, at vi har besluttet at holde fast i planen om at lancere 2020-udgaven af Isle of Man TT-hjelmen, siger Ingmar Stroeven, som er administrerende direktør hos Arai Helmet Europe.

Arai’s Isle of Man TT Limited Edition RX-7s er siden introduktionen tilbage i 2007 blevet et samlerobjekt for TT-fans. Hvert år er udfordringen at skabe noget nyt ved hjælp af de samme nøgleelementer, og 2020-grafikken, som er blevet til med input fra den design-legenden Drudi Performance, skuffer næppe.

På en base af klassiske linjer og en intens sort/rød/guld-farvekombination præsenteres de kendte TT-detaljer. Ellan Vannin (Isle of Man på det lokale sprog, manx) er skrevet i keltisk stil på hjelmen, som heller ikke mangler den trebenede triskelion-figur, som i år er fremhævet i guld og lagt oven på en kontur af den 60,7 km lange landevejsbane. En silhuet af den eftertragtede Senior Trophy fuldender værket. 

2020-udgaven af Arai Isle of Man TT Limited Edition RX-7V koster 8495 kr.

Annonce

Annonce