Vellykket fjerde operation for Marc Marquez

Marc Marquez har nu gennemgået en fjerde operation af højre overarm, som den spanske MotoGP-stjerne brækkede ved et styrt på Jerez i juni 2020, og som efterfølgende har givet ham store problemer trods yderligere operationer.

Operationen foregik på Mayo Clinic i Rochester, Minnesota, USA, hvor Dr. Joaquin Sanchez Sotelo og hans team udførte en såkaldt humerus osteotomi på Repsol Honda Team-køreren. Marc Marquez bliver i USA i de kommende dage, indtil lægerne mener, at det er forsvarligt, at han vender tilbage til Spanien for at igangsætte sin genoptræning af muskler og skulderled.

Marquez fik besked om muligheden for operationen mellem første og anden fri træning til sidste weekends MotoGP på Mugello, som han ikke desto mindre valgte at gennemføre. Lørdag eftermiddag meddelte teamet officielt, at han ville rejse til USA tirsdag i denne uge for at blive opereret.

Nu venter et længere genoptræningsforløb for spanieren, som efter forlydender ikke ventes tilbage på MotoGP-Honda’en mere i denne sæson.

Annonce

Annonce