Vind en rejse til Californien med Harley-Davidson og Bataleon

projectDETOURSidder du og drømmer dig væk til varme himmelstrøg, så er det bare om at komme til tasterne. For nu har du chancen for at vinde en tur til Californien med tilhørende eventyrlige oplevelser på en Harley-Davidson.

projectDETOUR er en række korte film om tre enestående ture til de mest fantastiske steder i verden. Bataleon og Harley-Davidson har slået sig sammen for at give motorcykelentusiaster muligheden for at opleve deres egen projectDETOUR – og måske er du den heldige. Deltag i konkurrencen om en flyrejse for to til Los Angeles i Californien, hvor der vil stå to Harley’er klar til jer, så I kan tage ud på jeres helt eget projectDETOUR eventyr.

Holdet bag projectDETOUR var i Alperne og vandrede i dyb pulversne til livet i Schweiz, Frankrig og Østrig. Og de var i Grækenland, hvor de gav high fives til fårefarmerne, mens de stod på snowboard i gaderne i byen Vasilitsa. På sidste etape af projectDETOUR kørte holdet på Harley’er gennem Californien og opsøgte sne, bølger og fed stemning.

Vinderen i konkurrencen får tilmed sit eget custom Bataleon x projectDETOUR x Harley-Davidson snowboard og 1000 dollar i lommepenge til benzin, overnatning og mad. Der er også en 2.-præmie, nemlig et Bataleon x projectDETOUR snowboard, som kun er lavet i et begrænset antal.

Læs mere om deltagelse i konkurrencen her.

Se filmen fra Californien her.

Annonce

Annonce