Xpedit-kørere klar til DM-finale på Mantorp Park

Tirsgaard 2Mantorp Park lægger bane til de to sidste afdelinger i det danske mesterskab i roadracing de næste fire dage med sidste løb på søndag, hvor Steven Tirsgaard deltager på sin Kawasaki ZX6R i Supersport-klassen, mens Simon Tirsgaard deltager på sin Superstock S 1000 BMW RR i Superbike-klassen.

De skal begge forsvare deres placeringer som nr. to i hver deres klasse, hvor Simon har et forspring på 16 point til Ulrik Døssing Nielsen på 3.-pladsen, mens der er et spring på 20 point op til den førende Jan Jespersen. Som det ser ud nu, skulle 2.-pladsen gerne forsvares, hvorimod springet op til 1.-pladsen kun er teoretisk muligt.

Steven har et forspring til Martin Simonsen på 16 point, mens der er 19 point op til René Prang på 1.-pladsen, da der kun afvikles 6 løb om mesterskabet, er der ikke råd til at miste point, som Steven gjorde det ved afkørslen ud i sandet for enden af langsiden på Padborg Park under 2. afdeling af DM, hvorved der ikke kom point ind på kontoen. Nu skal 2.-pladsen forsvares, og hvis muligheden byder sig, rækkes der ud efter det øverste trin på det endelige podie.

En ukendt faktor i løbene er norske og svenske kørere, der blander sig i placeringerne og tager point.

Stillingen i Superbike-DM:
1. Jan Jespersen 100 point
2. Simon Tirsgaard 80 point
3. Ulrik Døssing Nielsen 64 point
4. Morten Grønbæk 39 point

Supersport-klassen:
1. Rene Prang 85 point
2. Steven Tirsgaard 66 point
3. Martin Simonsen 50 point
4. Frans Jakobsen 41 point

Annonce

Annonce