2023-nyheder: Ducati Monster SP til de sportsorienterede

I 2021 flyttede Monster grænserne i sportslig retning med 18 kg lavere vægt og 2 hk mere motorkraft end forgængeren Monster 821. Til 2023-sæsonen sætter Ducati streg under sporten med Monster SP, som er udstyret med fuldt justerbar, gylden NIX 30-forgaffel fra Öhlins, som er 600 gram lettere end standard-forgaflen), styrdæmper, Stylema-calipere på forhjulets 320 mm-skiver og speciel Termignoni-udstødning. Med et lithium-batteri oveni bliver SP i alt 2 kg lettere end standardmodellen.

SP-modellen er lakeret i samme farver som Ducati’s 2022 MotoGP-racere, sædet har rødt betræk, og på tanken sidder et forstørret Ducati-logo akkurat som på Panigale V4. En sportsmodel som byder på forbedrede bremseegenskaber og skarpere styrepræcision og større stabilitet.

Motoren yder uændrede 111 hk, men køreprogrammerne, som formidler kræfterne, har fået en mere sportslig afstemning plus et nyt Riding Mode Wet, som giver øget sikkerhed på vådt underlag. Traction- og wheelie control plus kurve-ABS har den også.

Grafikken i cockpittets 4,3” TFT-display genkendes fra Panigale V4 med en stor omdrejningstæller og en masse info inklusive gearindikator.

Monster SP fås også i A2-udgave med 48 hk.

Annonce

Annonce