De nominerede til Dansk Motorsport Award er …

Dansk Motor Award i CirkusbygningenDanmarks bedste motorsportskørere skal fejres og hædres for deres præstationer gennem året. Det sker, når Dansk Motorsport Award finder sted i Cirkusbygningen i København den 14. januar, og du kan være med til at bestemme, hvilke kørere der skal modtage priserne.

Udvalgte juryer fra henholdsvis Dansk Automobil Sports Union (DASU) og Danmarks Motor Union (DMU) har indstillet fire kandidater i kategorierne Årets Rally-kører, Årets Speedway-kører, Årets Bane-kører, Årets Motocross-kører, Årets Karting-kører, Årets Road Racing-kører, Årets Talent, Årets MC-Sports-kører, Årets Motorsports Event, Fairplay-Prisen og Årets Profil.

Herefter er det op til den danske befolkning at stemme på de kørere, man mener, der har leveret den største præstation igennem året, og dermed skal modtage en af de prestigefyldte priser.

I år er en ny priskategori kommet med ved Dansk Motorsport Award, nemlig FairPlay-prisen, som er en fælleskategori på tværs af alle motorsportsgrenene. FairPlay-prisen ligger i direkte forlængelse af det arbejde, der laves omkring FairPlay i sporten, og heldigvis har der været mange store FairPlay-øjeblikke gennem året, hvilket har gjort det svært at vælge de nominerede. Alligevel har fire FairPlay-episoder skilt sig særligt ud, og det er disse episoder der er indstillet til at modtage prisen.

Hvem har efter din mening leveret årets største præstation? Giv personen din stemme og vær med til bestemme, hvem der skal modtage de prestigefyldte priser, når Dansk Motorsport Award finder sted i Cirkusbygningen, København den 14. januar.

Du kan afgive din stemme her

Hvis du ønsker at deltage ved Dansk Motorsport Award, så kan du købe billetter her

Her kan du se sidste års show

Annonce

Annonce