Ducati inviterer til WDW på Misano i juli

Sande ducatisti ved allerede, hvad de skal foretage sig i dagene 22. til 24. juli, for der slås portene op til ryttergården på Misano World Circuit Marco Simoncelli til World Ducati Week 2022.

Den 11. udgave af WDW bliver ligesom forgængerne en gigantisk desmo-festival i rødt for entusiastiske ejere af motorcyklerne fra Borgo Panigale – denne gang under mottoet “Let’s Ride as One”.World Ducati Week er åben for publikum af alle nationaliteter, aldre, køn, personligheder og baggrunde. Touringfolk, landevejskørere med passion for snoet asfalt, trackday-dyrkere og dem, der begiver sig ud i terrænet. Banen ved Adriaterhavskysten bliver forvandlet til en blanding af feststemning, brølende motorer, banesessions, køreroplevelser, parader og shows.

En af de mest spændende attraktioner er Race of Champions, det unikke og ekstraordinære løb, hvor Ducati’s kørere i MotoGP, Superbike- og Supersport-VM kører mod hinanden på banen og typisk leverer et show, der begejstrer de mange Ducati-fans. 

Billetter til WDW 2022 kan købes på Ducati’s hjemmeside og fås som Biker Pass (deltager med motorcykel) og Visitor Pass (passager eller deltager til fods) – enten som 1-dags eller alle tre dage.
Begge pas giver adgang til alle offentlige WDW-områder med mulighed for at deltage uden yderligere betaling i mange aktiviteter, fra konkurrencer til samtaler med Ducati-ingeniører, designere og eksperter, til autografsessions med kørerne. 3-dages-passet byder også på nogle unikke specialitete, herunder en tur på banen med din egen motorcykel, testture på Ducati-modeller og Ducati Riding Academy-kørekurser.

Desuden vil det for alle med WDW-billet være muligt at besøge Ducati-fabrikken og museet i Borgo Panigale til reduceret pris.

Adgang til arrangementet er gratis for ledsagede mindreårige op til 18 år, for alle deltagere fra ikke-europæiske lande og for personer med handicap og deres ledsagere.

Også for denne udgave af WDW er der en særlig rabat for unge mellem 18 og 25 år, som kan benytte sig af Rookie-taksten, der gælder både for dagsbilletten og 3-dageskortet. Desuden er der rabat til medlemmer af en officiel Ducati-klub.

Her er priserne for adgangskort til WDW 2022:

Enkeltdagsbillet
Biker Pass 55 €
Visitor Pass 45 €
Rookie 18/25 Biker 35 €
Rookie 18/25 Besøgende 30 €

3-dages billet
Biker Pass 100 €
Visitor pass 45 €
Rookie 18/25 Biker 60 €
Rookie 18/25 Besøgende 55 € 

Annonce

Annonce