Jensens Motorcykler kåret til Årets Honda-forhandler 2019

Jensens Motorcykler i Horsens kan igen i år bryste sig af titlen som Årets Honda motorcykel-forhandler. Det er femte år i træk, at Jensens Motorcykler løber med titlen. Prisvinderen er Danmarks største motorcykelforretning, og her er Honda det mærke, som de fleste kunder henter ud af butikken.

– Når kunderne træder ind ad døren hos Jensens Motorcykler, bliver de mødt af hele Honda’s modelprogram i udstillingen. Det kan vække enhver motorcykelentusiast og give de fleste lyst til en køretur på landevejen, siger Morten Agerbæk, administrerende direktør hos den danske Honda-importør Vilh. Nellemann Handelsselskab, som står bag kåringen.

Butiksejer Brian Jensen, der grundlagde sin forretning for 30 år siden, er også overbevist om, at kunderne værdsætter, at de kan finde hele Honda’s modelprogram i butikken.

– Vi har næsten også alle modeller stående klar, så de kan få prøvetur på deres foretrukne model, men vi kan også konstatere, at kunderne er begejstrrede for muligheden for at leje en motorcykel med forkøbsret, siger Brian Jensen.

– Så kan de lære motorcyklen at kende i ferien, og køber de den efterfølgende, så fratrækker vi lejen i prisen. Det har fra starten været en stor succes hos vores kunder.

Annonce

Annonce