Moto Morini gør comeback i Danmark

Det legendariske italienske motorcykelmærke, Moto Morini, gør nu comeback på det danske marked. Thomas Møller Pedersen ApS er udpeget som officiel dansk importør, hvilket markerer starten på et nyt kapitel for Moto Morini i Danmark. 

Med en rig historie, der går tilbage til 1937, har Moto Morini længe været anerkendt for sin innovation og stil inden for motorcykelindustrien. Nu lanceres de nyeste modeller – Seiemmezzo (650 kubik) Scrambler og Streetbike samt den højbenede X-Cape (også 650), som har vundet indpas i resten af Europa, endelig i Danmark.

Begge serier er designet til at imødekomme behovene hos moderne eventyrere, pendlere og citycruisere og kan i øvrigt også registreres som A2-modeller. Og der er meget motorcykel for pengene til dem, der kan fristes af skarpt italiensk design og moderne features kombineret med konkurrencedygtige priser på under 100.000 kr. og med tre års garanti.

Et introduktionstilbud til de hurtige betyder, at vil det være muligt at købe nye Moto Morini modeller med besparelser på op til 8000 kr. til og med lørdag den 9. marts 2024, hvor DC Moto holder åbent hus fra butikken i Fredericia med mulighed for prøvekørsler.

I første omgang vil salg og prøvekørsler blive tilbudt fra den første autoriserede Moto Morini-forhandler, DC Moto, beliggende i Fredericia, samt hos TMP (Thomas Møller Pedersen ApS) i Glyngøre. Begge steder vil kunder og entusiaster have mulighed for at prøvekøre adventure-modellen X-Cape modellen,  hos DC Moto kan Seiemmezzo-modellerne opleves. Der findes et velassorteret originalt ekstraudstyrsprogram til alle modellerne, som løfter køreoplevelse, komfort og bekvemmelighed til et endnu højere niveau. 

DC Moto vil ikke blot stå for salget af Moto Morini motorcykler men vil også tilbyde fuld service og support.

Annonce

Annonce

Screenshot