MOTORRAD Danmark nr. 3/2020 er på gaden

Juni/juli-nummeret af MOTORRAD Danmark er i handlen – og er du ikke allerede abonnent, bør du straks opsøge nærmeste tankstation eller kiosk og købe bladet. I nummer 3 2020 kan du bl.a. læse følgende:

· Top-Test Ducati Streetfighter V4 S: En superbike uden kåbe – det er reelt, hvad Streetfighter V4 S er for en skabning. Vi sender Ducati‘en gennem MOTORRAD’s omfattende Top-Test. 

· Prøvekørsel af Yamaha Tracer 700: Yamaha Tracer 700 har fået en tiltrængt og vellykket ansigtsløftning. Vi har kørt den fornyede Yamaha på spanske Tenerife.

· Prøvekørsel af KTM 390 Adventure: Vor testkører Anette er på vej til varmere himmelstrøg. Vi er inviteret til præsentation af KTM’s nye 390 Adventure – en alsidig letvægts-allroader, der kan begå sig både on- og offroad.  

· Prøvekørsel af Triumph Tiger 900: Med ny motor, nyt stel, ny elektronik og nyt navn lancerer briterne en ny mellemklasse-killing. Vi har kørt nyheden på fast og løst underlag.

· Test af tre retro-roadsters: BMW R nineT, Kawasaki Z 900 RS og Triumph Speed Twin i en dyst på følelser og feedback.

· To cylindre mod fire i mellemklassen: Fire twins og en række-4 kæmper om pointene i en test med fokus på køreglæde og praktisk anvendelighed.

· Drama i langdistancetest-flåden: En Opel Antara kom på tværs af vores 100.000 km-Gold Wing.

· 13 kædesprays med og uden fedt: Kampen står mellem klassiske fedtbaserede og de tørre varianter, som ikke sviner bagfælgen til.

· Test af syv custom-dæk: Syv dæk, specielt konstrueret til cruisere, testes på tør, men især våd asfalt. Testcyklen er en H-D FLHCS Heritage Classic 114.

· Portræt af Yamaha Store Roskilde: To år i træk er YSR kåret til Årets Yamaha-forhandler. Jon Jørgensen byder velkommen til sin nye forretning i fødebyen Roskilde.

· To generationer Guzzi: Frans underholder os gerne med sine glæder og genvordigheder ved at eje og køre en ældre Moto Guzzi 850 Le Mans. Kan vi friste ham med en splinterny V85 TT?

Du kan bestille abonnement på MOTORRAD Danmark her.

Annonce

Annonce