Varm op til sankthansaften med race på Jyllandsringen

Uanset om du er til moderne eller klassisk roadracing, er det på FDM Jyllandsringen, du skal være på lørdag. Den dag bliver der nemlig masser af race, når Aarhus Motor Klub i samarbejde med FDM Jyllandsringen afvikler tredje afdeling af årets danmarksmesterskaber i roadracing.

Racerlørdagen starter med de indledende manøvrer, når deltagerne kører træninger og tidtagninger, og så går det ellers i løbet af eftermiddagen løs med de mange forskellige løb, der skal køres.

De moderne motorcykler er repræsenteret med fire klasser. Der bliver en klasse hver for de specialbyggede racere i henholdsvis Moto3- og Moto4½-kategorierne, mens der er både en Rookie 600- og en Rookie 1000-klasse. Her kan en række af sportens nye kørere opleves på henholdsvis Supersport- og Superbike-racere, som bliver de hurtigste ved stævnet.

De klassiske maskiner tager hele spektret med. Lige fra de gamle englændere fra efterkrigsårene og 50’erne over de japanske racermaskiner, som revolutionerede sporten i 60’erne og 70’erne til den første generation af de effektstærke Supersport- og Superbike-maskiner, der kom på markedet i 90’erne.

Annonce

Annonce