Vind et GoPro action-kamera!

GoPro kamera webGoPro Hero3+ er øjeblikket hotteste action-kamera, og sådan et i lækker Black Edition kan blive dit, hvis du deltager i MOTORRAD Danmark?s konkurrence, som nu kører på vores face­bookside www.facebook.com/MotorradDanmark.

I samarbejde med den officielle danske GoPro-importør PlayGround bortlodder vi tre eksemplarer af disse kameraer til en værdi af 3599 kr. pr. styk. Sammen med kameraet får de tre heldige vindere desuden et Roll Bar Mount-monteringssæt til en værdi af 299 kr., der gør det nemt at montere GoPro-kameraet på motorcyklen.

Med dette udstyr kan du lave de mest fantastiske optagelser fra dine søndagsture, fra rejsen i alperne, fra trackday-passet ? ja, der er så mange muligheder, at kun din fantasi sætter grænserne. Hero3+ har faciliteter såsom Full HD, Wi-Fi- og HDMI-tilslutning, Wi-Fi fjernbetjening, 12 megapixel billedopløsning og Micro SD-kortlæser.

Vi kender GoPro-kameraerne for deres fantastiske videoptagelser i HD-billedkvalitet, men glem ikke, at GoPro?erne også er helt suveræne til optagelse af ganske almindelige stillbilleder.

Klik på GoPro-banneret til højre, så kommer du videre til konkurrencen.

Annonce

Annonce

Screenshot