Bike-Shoppen scorer hattrick – for anden gang

Bike Shoppen i Viborg.
For sjette gang kan Bike-Shoppen i Viborg kalde sig Årets Yamaha-forhandler.

I Viborg ligger en af Danmarks førende motorcykelforhandlere – det er nu igen blevet slået fast, ved at Bike-Shoppen for sjette gang på kun otte år er kåret som Årets Forhandler af Yamaha-motorcykler. Folkene bag Bike-Shoppen gjorde det i 2006, 2007, 2008. Så var der et pusterum på et par år, og så gjorde de det igen i 2011, 2012 og nu igen i 2013.

På den netop overståede messe i Milano blev en synlig stolt Lars Jochumsen kaldt på scenen og fik foran det meste af cremen af forhandlere i Europa overrakt det synlige bevis på, at det igen-igen-igen er Bike-Shoppen, der løber med den fornemme titel.

Plaketten får sin plads på Bike-Shoppen’s Wall-of-Fame, hvor den skal hænge sammen med de mange andre hædersbevisninger, som Bike-Shoppen har fået gennem årene. En stolt og glad Lars Jochumsen fortæller, at plaketten bliver afsløret ved en reception den 30. november, hvor repræsentanter fra Yamaha Danmark vil være til stede, og han fortsætter:

– Vi vil da også gerne invitere vores borgmester, og det ville da være dejligt, hvis han kunne afse tid til at kigge forbi og derved anerkende det store arbejde, som en af byens virksomheder gør for dels at skabe arbejdspladser, dels sætte Viborg på Danmarkskortet.

Lars Jochumsen tilføjer beskedent, at den store hæder er et resultat af et godt team-work:

– Her i Bike-Shoppen er vi en stor familie, vi støtter og hjælper hinanden, og vi fejrer sammen de sejre, vi har gennem året. Derfor er det igen os, der løber med sejren, siger en glad Lars Jochumsen.

Annonce

Annonce

Screenshot